Konya’nın zincir marketi bir günlük kazancını Gazze'ye gönderiyor

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, “Bir Günlük Kazancım Gazze'ye” yardım kampanyasını hayata geçirdi. Konya’nın zincir marketi Çelikkayalar AVM de kampanyaya ortak oldu.

Konya’nın zincir marketi bir günlük kazancını Gazze'ye gönderiyor

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve KONESOB tarafından 10 gün sürecek "Bir Günlük Kazancım Gazze’ye” kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında 8 Şubat Perşembe günü kampanyaya katılan tüm esnaf, tüccarlar, sanatkarlar ve işadamları kazançlarını İsrail saldırılında zarar gören Gazze halkına bağışlayacak.

Konya’nın zincir marketi Çelikkayalar AVM çalışanları da kampanyaya destek vererek, “Gazze’deki kardeşlerimiz için yapılan bu dayanışmada biz de varız” dedi.

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor.jpeg

Çelikkayalar Onursal Başkanı Mesut Kaya, yöneticiler ve çalışanlar tarafından yapılan ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde Filistin ve İsrail arasında yaşanan çatışmalardan dolayı çok sayıda sivil can kaybının yaşanması ve bölgede barış ve güvenliğin bozulması küresel vicdanı derinden yaralamaktadır. Gazze’nin yoğun bombardımana tabi tutularak orantısız güç kullanılmasından ötürü bölgede ağır bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır.

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-003.jpeg

Savaşı, zulmü, işkenceyi ve baskı ve sindirmeyi, ablukayı, insanların ölümünü, çocukların acı çekmesini kabul etmiyoruz. Yıkıcılığın insan doğasının önüne geçilemez bileşeni olduğunu öne sürenlerin aksine, insan ruhunun kararlı bir şekilde barış talep eden, irade ve gücünü ortaya koyan ve dayanışma becerisini sergileyebilen yönüne dikkat çekmek istiyoruz.

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-002.jpeg

Çelikkayalar ailesi olarak savaşa ve şiddete karşı içtenlikli, onurlu ve kapsayıcı bir dayanışma oluşturmaya çalışıyoruz. Savaş ve şiddete karşı bu tutum insani kimliğimizden gelen sorumluluğumuzun doğal sonucudur. Gazze için dua edeceğiz. Gazze için fırsat bulduğumuz her yardımı yapmaya devam edeceğiz.”

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-001.jpeg

Basın açılamasının ardından Çelikkayalar AVM çalışanları, STK yetkilileri eşliğinde Gazze’deki mazlumlar için bağışlarını gerçekleştirdi.

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-008.jpeg

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-004.jpeg

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-006.jpeg

konyanin-zincir-marketi-bir-gunluk-kazancini-gazzeye-gonderiyor-007.jpeg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.