Konyaspor Ankaragücü maçına hazır

Konyaspor Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı takımın kamp kadrosu da açıklandı. Ankaragücü karşılaşmasında Muhammet Demir ile birlikte 5 oyuncu forma giyemeyecek.

Konyaspor Ankaragücü maçına hazır

Geçtiğimiz hafta Rizespor’a son 5 dakikada yediği gollerle mağlup olan Konyaspor, taraftarını üzmüştü. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta deplasmanda Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak.

KONYASPOR SON ANTRENMANINI YAPTI

Tümosan Konyaspor, Salı günü başladığı Ankaragücü maçının hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.

Temmuz ayında sol dizinden ameliyat olan Muhammet Demir, takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Çalışmalarına devam eden oyuncunun sezonun ikinci yarısında sahalara dönmesi öngörülüyor.

konyaspor-ankaragucu-macina-hazir.jpg

KONYASPOR’UN KAMP KADROSU AÇIKLANDI

Başkent yolculuğu öncesi Konyaspor'un kamp kadrosu açıklandı. Rize maçında sakatlanan ve takımla antrenmanlara katılmayan Sokol Cikalleshi, 21 kişilik kadroda yer almadı.

GÖKHAN TÖRE DE KADRODA YOK

Michalak’ın Suudi Arabistan’a transferinden sonra kadroya dahil edilen Gökhan Töre ile Mehmet Ali Büyüksayar'da kadroya alınmadı. Takımla birlikte antrenmanlara çıkan Gökhan'ın maç ve kondisyon eksiği nedeniyle kadroda yer almadığı öğrenildi.

Bunun dışında milli takım maçında sakatlanan Angolalı oyuncu Bruno Paz ile Muhammed Demir bu maçta forma giyemeyecek.

konyaspor-ankaragucu-macina-hazir-003.jpg

FORVETTE NELSON MU? EMREHAN MI?

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’in, Cikalleshi’nin yokluğunda forvette kime görev vereceği de merak konusu. Sırp teknik adam İspanyol golcü Nelson Oliviera’nın henüz hazır olmadığını söylemişti. Bu maçta genç forvet Emrehan Gedikli, ilk 11’de forma şansı bulabilir.

konyaspor-ankaragucu-macina-hazir-002.jpg

ANKARAGÜCÜ’NDE DE 3 FUTBOLCU SAKAT

Başkent ekibinin hücumdaki en önemli gol silahı Ali Sowe ile Mert Çetin ve Rafal Gikiewicz sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacak.

konyaspor-ankaragucu-macina-hazir-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.