Konyaspor - Trabzonspor maçı için AKOM’dan önemli duyuru
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), bugün saat 16.00’da oynanacak Konyaspor - Trabzonspor maçı nedeniyle şehir içi toplu ulaşımda düzenlemeler yapıldığını duyurdu.
AKOM açıklamasına göre; maç öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu azaltmak amacıyla tramvay hatlarında ek seferler planlandı. Taraftarların stadyuma ulaşımını kolaylaştırmak için sefer sıklığı artırılırken, iftar öncesine gelen dönüş yolculuklarında da ek tramvaylar devreye alınacak.
Yetkililer, taraftarların toplu taşıma kullanarak hem trafik yoğunluğunu azaltmalarını hem de daha konforlu bir ulaşım sağlamalarını önerdi.
???? 3 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da oynanacak Konyaspor - Trabzonspor maçı nedeniyle şehir içi toplu ulaşımda düzenlemeler yapılacaktır. Maç öncesi ve sonrası yoğunluğu azaltmak amacıyla tramvay hatlarında ek seferler planlanmıştır. pic.twitter.com/Eg5VZCW33U
— Konya AKOM (@KonyaAkom) March 3, 2025
İlgili Haberler
Kaynak:Haber Merkezi
Konya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.