Konyaspor yönetimi ve taraftar İlhan Palut’u böyle uğurladı

Konyaspor’dan yapılan resmi açıklamanın ardından teknik direktör İlhan Palut, Konya’ya veda etti. Kulüp binasında yönetim stadyum önünde de taraftarlarla vedalaşan Palut “Haklarınızı helal edin.” dedi.

Konyaspor yönetimi ve taraftar İlhan Palut’u böyle uğurladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu, Yeşil Beyazlı ekipte görevine son verilen İlhan Palut’a kulüp binasında veda etti.

Konya Büyükşehir Stadyumu önünde Konyasporlu taraftarlarca karşılanan Palut'a çiçek verildi.

Palut, burada yaptığı açıklamada, geldiği ilk günden beri desteğini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti.

İlişkilerinin sadece bir teknik direktör taraftar ilişkisi olmadığını aktaran Palut, “İlk geldiğim günden beri bana olan desteğinizi hissettim ve görüyorum ki bu destek burada olduğu son güne kadar devam etti. Aramızdaki ilişki sadece teknik direktör ve taraftar ilişkisi değil. Bunu hepsi hissettim ve beni içinizden biri olarak gördünüz, öyle desteklediniz, öyle kabul ettiniz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Evet bugün itibariyle Konyaspor'da olan profesyonel görevim sonuçlandı, sizlere asla unutmayacağım. Konya çok sevdiğim bir şehir ekibimle birlikte burayı çok sevdik. İnşallah Konyaspor başarılı olur tribünde mutlu olursunuz sizlerle tekrar teşekkür ediyorum tüm haklarınızı helal edin benden yana varsa da helal olsun" ifadelerini kullandı.

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin-001.jpg

Ayrılık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Palut, sürecin çok basit ilerlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Dün kulüpteyken, yöneticiler bir kan değişikliği yapmanın herkes için daha iyi olacağını söylediler. Ben de saygı duydum ve teşekkür ettim. Bugün de geldik ve vedalaştık. Bunlar futbolda var. Tabii ki bazen beklenen zamanda, bazen sürpriz oluyor. İki taraf için de hayırlısı olsun. Beklediğim bir şey değildi. Biz maçımıza hazırlanıyorduk. Evime gidip dinleneceğim. Devamında da kariyerimizi daha yukarı taşıyabileceğimiz, isteklerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir kulüpte çalışmaya devam edeceğiz."

Konyaspor'un başka bir teknik direktörle anlaştığı iddialarını da değerlendiren Palut, kimseye bir kırgınlığının olmadığını; birilerinin gidip, birilerinin geleceğini aktararak, takımın başında olacak meslektaşına başarı diledi.

Kendisini uğurlamaya gelen taraftarlarla fotoğraf çektiren Palut, daha sonra stattan ayrıldı.

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin.jpeg

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin-001.jpeg

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin.jpg

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin-002.jpg

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin-003.jpg

ilhan-paluttan-konyaya-veda-haklarinizi-helal-edin-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.