Konya’ya 4 acı haber birden! Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde 4 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Ölen Soner Ertuğrul, Süleyman Başaran, Şaban Ayhan ve Hatice Ayhan’ın Konya Çeltikli olduğu öğrenildi.
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından acı haber Konya’ya ulaştı. Kazada yaşamını yitirenlerin kimlikleri belirlenirken, hayatını kaybeden 4 kişinin Konya’nın Çeltik ilçesinden olduğu öğrenildi.
Kazada Soner Ertuğrul, Süleyman Başaran, Şaban Ayhan ve Hatice Ayhan hayatını kaybetti. Dört kişinin ölüm haberi Çeltik ilçesinde üzüntüye neden oldu.

KONYA’NIN ÇELTİK İLÇESİNDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Feci kaza, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Suvermez Köyü yolu üzerindeki Hisar Köyü mevkisinde meydana geldi. Hüseyin Butekin yönetimindeki 34 CBB 110 plakalı otomobil ile Soner Ertuğrul’un kullandığı 42 DVU 92 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Kazada 42 DVU 92 plakalı otomobilin sürücüsü Soner Ertuğrul ile aynı araçta bulunan Süleyman Başaran, Şaban Ayhan ve eşi Hatice Ayhan yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden 4 kişinin Konya’nın Çeltik ilçesinden oldukları öğrenildi.
Cenazeler, olay yerindeki incelemelerin ardından Emirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAZADA 4 KİŞİ DE YARALANDI
İki otomobilin çarpıştığı kazada diğer aracın sürücüsü Hüseyin Butekin ile araçta bulunan Rıdvan Güven, Yılmaz Ertonga ve Şakir Ertonga yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, AFAD, itfaiye ve Karayolları ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Dört kişinin yaşamını yitirdiği, dört kişinin de yaralandığı kazanın ardından ekipler olay yerinde inceleme yaptı. Kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesine yönelik inceleme başlatıldı.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.