Konya’ya 5 yılda Azerbaycan'a uzanacak kadar yol yapıldı

Türkiye’nin en geniş coğrafyasına sahip Konya’da, Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha konforlu hale getirmek için 5 yılda önemli çalışmalar yaptı. Bu çalışmaların detaylarını Başkan Uğur İbrahim Altay verdi.

Konya’ya 5 yılda Azerbaycan'a uzanacak kadar yol yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde trafik akışının daha rahat sağlanmasının yanı sıra, merkez dışındaki ilçe ve mahallelerde de yolları daha konforlu hale getirmek için çalışma yapıyor.

KONYA’DAN BAKÜ’YE KADAR UZANACAK MESAFEDE YOL

Bu çalışmaların detayını Başkan Uğur İbrahim Altay verdi. Altay, “Merkez dışındaki bir çok ilçemizde son aylarda onlarca kilometre mahalle yolu inşa ettik. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ise 2 bin kilometreye yakın mahalle yolunu ilçelerimize kazandırdık. Şöyle de ifade edebiliriz, 2018 - 2023 yılları arasında Konya’dan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye kadar uzanan mesafede yeni yol yaptık.

konyaya-5-yilda-azerbaycana-uzanacak-kadar-yol-yapildi-001.jpg

Konya Modeli Belediyeciliğin hizmet anlayışı elbette bunu gerektiriyordu. Biz de en iyisi çalıştık ve her daim en iyi seviyeye ulaşma gayretinde olduk. Şehrimizin dört bir yanında yapılmayan ve düzeltilmeyen yol kalmayana kadar da bu çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

konyaya-5-yilda-azerbaycana-uzanacak-kadar-yol-yapildi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.