Konya’ya yeni bir hastane daha yapılıyor

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 5 yıllık çalışmalarını anlattığı toplantıda sağlık yatırımlarına özel önem verdi. İlçeye kazandırdıkları yatırımları tek tek anlatan Kavuş, yeni ve büyük bir yatırım müjdesinin verileceğini duyurdu.

Konya’ya yeni bir hastane daha yapılıyor

Meram’a yeni bir hastane binası daha mı yapılıyor?

Konu, geçtiğimiz gün 5 yılda yaptığı yatırımları anlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tarafından gündeme getirildi.

“MERAM’A ÇOK BÜYÜK BİR SAĞLIK YATIRIMI GELİYOR”

İlçeye sağlık alanında kazandırdıkları hizmetleri anlattığı bölümdeki sözleri dikkat çeken Başkan Kavuş, “Sağlık Bakanımızı Konya’ya bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız da Konya’ya gelecek kısa zaman içinde. Hangi büyüğümüzün o müjdeyi vereceğini bilmiyorum, ancak sağlıkla ilgili, Konya için özellikle de Meram için çok çok büyük bir sağlık yatırımının müjdesini onlardan bekliyoruz. Ben burada bu kadarını söylemiş olayım. Meram artık sağlıkta da öncü ve güçlü ilçelerden biri haline gelmiş olacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Kavuş'un 5 yıllık değerlendirme toplantısında yaptığı açıklama...

NECMETTİN ERBAKAN CADDESİNDE BİR ALAN TAHSİS EDİLDİ

Başkan Kavuş’un bu sözlerinin ardından Haber Dairesi ekibi bir araştırma yaptı. Edinilen ilk bilgi; Meram’a yeni bir hastane binası daha yapılacağı yönünde.

Yeni açılan Necmettin Erbakan Caddesindeki Ateşbazı Veli Türbesinin karşısına denk gelen yerde bir büyük arazi Sağlık Bakanlığı’na verildi. Bakanlık henüz projelendirme üzerinde çalışıyor. Hastanenin büyüklüğü ve yatak sayısı ile ihtisas alanı bu projelendirme sonrasında netlik kazanacak.

konyaya-yeni-bir-hastane-daha-yapiliyor.jpg

Ayrıntılar belli olduğunda müjdeyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ya da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önümüzdeki günlerdeki bir Konya ziyaretinde vermesi bekleniyor.

konyaya-yeni-bir-hastane-daha-yapiliyor-001.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.