Altın 5944.004
BIST 11451.94
Dolar 42.6931
Euro 50.1989
Sterlin 57.1918

Konya’ya yeni otobüs hareket merkezi açılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bosna Hersek Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Bosna Hersek Otobüs Hareket Merkezi’ni 16 Ağustos tarihinde hizmete açacak.

Konya’ya yeni otobüs hareket merkezi açılıyor

Toplu ulaşım hat optimizasyon çalışmaları kapsamında Yazır Hareket Merkezi’nde hizmet veren 51-58-B-59-61-82 ve 116 nolu hatlar ile Şehir Hastanesi Hareket Merkezi’nde hizmet veren 44 nolu hat Bosna Hersek Hareket Merkezi’ne optimize edildi.

Bosna Hersek Hareket Merkezinde hizmet verecek hatlar; 51-Toki Japon Parkı-Tramvay, 58-B Bosna Hersek-Otogar, 59-A Sancak-Otogar-Tramvay, 59-B Sultanşehir-Otogar-Tramvay, 61-Ardıçlı TOKİ-Japon Parkı-Tramvay, 82- Bosna Sanayi, 116-Dağdere Meydan, 118- Bosna Alaaddin 2. Organize, 119- Bosna-Aykent-Alaaddin, 121- Ardıçlı TOKİ-3. 4. Organize olarak belirlendi.

konyaya-yeni-otobus-merkezi-aciliyor.jpg

Toplu ulaşım hat optimizasyon çalışmaları kapsamında 34-54-58-112 hatların güzergahlarında değişikliğe gidilirken 2 yeni hat da hizmete başlayacak.

Bu kapsamda hizmete girecek 120 nolu hat; Alaaddin duraklarından başlayıp Ankara yolu üzerindeki 1. Organize - Büsan - Aykent ve Konsan Sanayi bölgelerinde çalışanlar için planlandı. 121 nolu hat ise, Ardıçlı TOKİ - Yazır TOKİ - Bosna Hersek Mahallesi bölgelerini 3. - 4. Organize Sanayilerine bağlantı yapacak şekilde optimize edildi.

Optimize edilmiş hatların güzergahları ve sefer saatleri Konya Mobil Uygulaması Akıllı Ulaşım bölümünden ve atus.konya.bel.tr ATUS web adresinden 15 Ağustos tarihinden itibaren takip edilebilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.