Konya’yı çevre illere bağlayan kara yollarında dönüş yoğunluğu

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sona ermesinin ardından Konya’yı çevre illere bağlayan kara yollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Konya - Antalya ve Konya - Afyonkarahisar yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Araç kuyruğu yer yer 2 kilometreyi buldu.

Konya’yı çevre illere bağlayan kara yollarında dönüş yoğunluğu

Kurban Bayramı öncesinde tatilciler Antalya'ya akın ederken yaşanan trafik yoğunluğu bu kez yerini dönüş yoluna bıraktı.

Özellikle Konya - Akseki ve Manavgat - Akseki karayollarında araç kuyruğu ise yer yer 2 kilometreyi buldu.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Konya - Antalya karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Bayram tatilini geçirmek için Antalya’yı tercih eden binlerce kişi, dönüş yoluna geçince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Konya’ya gidiş istikametinde tek şeritte neredeyse kuyruk oluşurken Antalya’ya geliş istikametindeki sakinlik dikkati çekti.

Eve dönüş için son günü bekleyen tatilciler Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki - Seydişehir ve Akseki - Manavgat karayollarında zaman zaman kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

konyayi-cevre-illere-baglayan-kara-yollarinda-donus-yogunlugu.jpg

Akseki Bölge Trafik ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri karadan denetimlerini sürdürürken sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Yoğunluğun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

konyayi-cevre-illere-baglayan-kara-yollarinda-donus-yogunlugu-001.jpg

KAZALAR YAŞANIYOR

9 günlük bayram tatili süresi içerisinde Konya - Antalya karayolu Akseki-Seydişehir karayolunda bazı maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları meydana geldi.

konyayi-cevre-illere-baglayan-kara-yollarinda-donus-yogunlugu-002.jpg

KONYA - AFYONKARAHİSAR YOLUNDA TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Ege Bölgesi'nin kavşak kentlerinden biri olan Afyonkarahisar'da trafik yoğunluğu başladı.

Konya - Afyonkarahisar karayolunun Çay ilçesi girişinde tatilciler uzun araç kuyrukları oluşturdu, trafik durma noktasına geldi.

Konya'dan Afyonkarahisar'a geliş istikametinde yoğunluğun daha fazla olduğu gözlendi. Trafik polisleri ve jandarma trafik ekipleri yoğunluğun azaltılması için yoğun bir uğraş verdi. Karayolundaki yoğunluğun günün ilerleyen saatlerinde artması bekleniyor.

konyayi-cevre-illere-baglayan-kara-yollarinda-donus-yogunlugu-003.jpg

konyayi-cevre-illere-baglayan-kara-yollarinda-donus-yogunlugu-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.