KOP İdaresi Sözleşmeli personel alımı yapacak

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere değişik pozisyonlarda 9 adet sözleşmeli uzman personel alınacak.

KOP İdaresi Sözleşmeli personel alımı yapacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı ve merkezi Konya’da olan Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesine 9 sözleşmeli uzman alımı yapılacak.

Sözlü (mülakat) şeklinde yapılacak sınavla alınacak adaylar için şartlar yayınlandı. Yayınlanan şartlara göre 7 alanda alınacak adaylarda yabancı dil şartı konulurken, 2 alanda yabancı dil şartı bulunmuyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirecek. Adayların şahsen, e-mail, posta, kargo ya da APS ile yapılan başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecek.

BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bünyesine 9 sözleşmeli uzman alımı için başvurular 8 Temmuz-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Şartları tutan ve sınava girmeye hak kazananların listesi ve sınav saatleri kop.gov.tr adresinden ilan edilecek. Sınavlar 12 Ağustos-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Konya’da yapılacak.

kop-idaresi-sozlesmeli-personel-alimi-yapacak.jpeg

ORTALAMA ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Açıktan başvurarak istihdam edilecek uzman sözleşmeli personel, sigortalı olacak. İstihdam edilecek sözleşmeli personelin aylık net sözleşme ücreti, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından belirlenecek ve 2024 rakamları ile yaklaşık 38 bin TL maaş alınabilecek.

BAŞVURU VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

kop-idaresi-sozlesmeli-personel-alimi-yapacak-001.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.