KTO Karatay Üniversitesi’nde bir dönem sona erdi

Yaklaşık 7 yıldır KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Bayram Sade, bugün görevinden ayrıldı. Sade’nin yerine gelecek isim hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

KTO Karatay Üniversitesi’nde bir dönem sona erdi

KTO Karatay Üniversitesi’nde bir dönem sona erdi. Yaklaşık 7 yıldır KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Bayram Sade, bugün görevinden ayrıldı.

Prof. Sade, açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"15 Mayıs 2015’ten bu yana onurla yürüttüğüm KTO Karatay Üniversitesi Rektörlük görevimi kendi talebim ve Mütevelli Heyet Başkanımız Selçuk Özturk‘ün engin hoşgörüsü ile tamamlamış bulunmaktayım.

Öğrencilerimize özgün ve yenilikçi eğitim öğretim sistemi kurgulandı, sektörel eğitim uygulandı, salgında KaratayHibrit modeli ile hep yanlarında olundu ve üniversite istihdam sıralamasında 15.’lik, yolunuz ve kariyeriniz açık olsun Allah’a ısmarladık Sevgili Öğrencilerim.

Ar-Ge ve inovasyon ekosistemi oluşturuldu, AKİTEK projesi, Tıp Fakültesi Merkezi Araştırma ve Geliştirme Projeleri gibi önemli projeler uygulamaya konuldu, Nicelik-Nitelik olarak güçlü bir akademik kadro oluşturuldu, emeklerinize sağlık, Allah razı olsun değerli Akademisyen arkadaşlarım.

Yönetimsel süreçler sistematik hale getirildi, iş akış şemaları oluşturuldu, tüm işlemlerde dijitalleşme sağlandı, stratejik plan uygulamaya konuldu, belgeleme ve kurumsal hafıza oluşumu sistematik hale geldi, gücümüzü nitelikli idari personelimizden aldık, razı olduk sizden de.

Mezunlarımızı hiç yalnız bırakmadık, her yıl aradık, taleplerini aldık, mezun kartı uygulaması ile üniversite ömür boyu sizin dedik, kariyer programları ve eğitimler düzenledik, girişimci mezunlarımızı ziyaret ettik, iş birliğine gittik, başarılarınız daim olsun inşallah.

Tüm bunlar çok değerli Mütevelli Heyet Başkanımızın yolunumuzu açması ve sınırsız desteği ile gerçekleştirildi. Aramızda güvene dayalı kardeşlik hukuku oluştu, hep anlayışlı, nezaketli oldu, incitmedi, kalbi teşekkürlerimi sunuyorum, Allah kendisinden razı olsun.”

kto-karatay-universitesinde-bir-donem-sona-erdi.jpeg

YENİ REKTÖR KİM OLACAK?

Prof. Dr. Bayram Sade’den boşalan KTO Karatay Üniversite Rektörlüğü görevine gelecek isim hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

kto-karatay-universitesinde-bir-donem-sona-erdi-001.jpeg

 

 

kto-karatay-universitesinde-bir-donem-sona-erdi-002.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.