Küçükmuhsineliler iftarda bir araya geldi

Pandemi nedeniyle iki senedir yapılmayan geleneksel iftarın üçüncüsü 24 Nisan Pazar Günü Küçükmuhsine Meydanında köy halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Küçükmuhsineliler iftarda bir araya geldi

Küçükmuhsine Köyü kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programı dualarla başladı. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı iftar programı Konya pilavı ikramı ile devam etti.

Küçükmuhsine Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş “artık geleneksel hale gelen iftar programımıza icabet eden Ak Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinler, DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Selçuklu İlçe Başkanı Selman UÇAR, Gelecek Partisi Kurucu üyesi hemşerimiz Ömer ÜNAL ve katılan tüm hemşerilerimize, destek veren, gönlü bizimle olup iftarımıza gelemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.

Köylümüz çıktığımız her yolda bize desteğini esirgemedi bizde onların bu güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmadık.  Gönül birliğimiz devam ettikçe programlarımız devam edecektir” dedi. Altuntaş “Yaklaşık iki aydır bu program için koşturan tüm dernek yönetimine ve muhtarımız Ali Eroğlu'na teşekkür ederiz” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

kucukmuhsineliler-iftarda-bir-araya-geldi-001.jpeg

kucukmuhsineliler-iftarda-bir-araya-geldi.jpeg

kucukmuhsineliler-iftarda-bir-araya-geldi-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.