Altın 5777.101
BIST 10923.58
Dolar 42.5189
Euro 49.6222
Sterlin 56.8292

Kuraklık tehlikesi altındaki Konya’da çiftçi duada

Konya’nın Ilgın ilçesine bağlı Argıthanı Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duasında vatandaşlar bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik sonrası topluca yemek ikram edildi.

Kuraklık tehlikesi altındaki Konya’da çiftçi duada

Konya’nın Ilgın ilçesine bağlı Argıthanı Mahallesi’nde vatandaşlar, kurak geçen günlerin ardından yağmur duası için mahalle meydanında toplandı.

Genç, yaşlı birçok kişinin katıldığı programda, dualarla semaya eller açıldı. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen etkinlikte, mahalle sakinleri yağışın bereketi için dua etti.

kuraklik-tehlikesi-altindaki-konyada-ciftci-duada.jpg

Program sonunda Mahalle Muhtarı Şenol Özmen, yaptığı açıklamada, “Şükür duamızı çok şükür sağ salim tamamladık. Tüm katılım sağlayan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

kuraklik-tehlikesi-altindaki-konyada-ciftci-duada-001.jpg

Etkinliğin ardından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Katılımcılar, birlik ve dayanışma ortamının sağlandığı organizasyon için emeği geçenlere teşekkür etti.

kuraklik-tehlikesi-altindaki-konyada-ciftci-duada-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.