Manken Tuğba Özay Konya Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti

Manken Tuğba Özay Konya Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Barınağa hayran kalan Özay, “Buraya ciddi bir emek verilmiş. Tabii yaşanılan olayın hiçbir affı yok. Birkaç bilmezin yapmış olduğu şey. Bu kadar emeğe mal edilmemeli” dedi.

Manken Tuğba Özay Konya Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir köpeğe eziyet edildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntüler üzerine hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, hayvan barınağında köpeğe eziyet eden M.B, ile S.Ç. isimli iki kişiyi gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Emniyette ifadeleri alınan 2 şüpheli, buradaki işlemleri tamamlanmasının ardından ‘Hayvanları Koruma Kanuna Muhalefet’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MANKEN TUĞBA ÖZAY KONYA HAVYAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİ

Manken Tuğba Özay, Konya Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti. Tesise hayran kalan Özay, “Ne yalan söyleyeyim şaşırdım. Gerçekten buraya ciddi bir emek verilmiş. Tabii yaşanılan olayın hiçbir affı yok. Birkaç bilmezin yapmış olduğu şey. Bu kadar emeğe mal edilmemeli. Ben şunu savunanlardanım gönüllerin de burada görev alması gerekiyor, onlar da çalışmalı diye düşünüyorum. Burada çalışanlar da bir nevi gönüllü mesleğini zaten. Türkiye'de her şey çok karmaşık hale gelmiş durumda ve özellikle sosyal medya sosyal medya tehlikeli bir hal aldı. Olaylar bir anda çok farklı boyutlara taşınabiliyor ve insanlar galeyana gelebiliyor. Burada ciddi bir çalışma var. Gerçekten gönülden hayvansever kardeşlerimiz var burada. Kurunun yanında yaş yanmaması gerekiyor. Onlar da çok üzgün ben gördüm. Hayvan severlere sesleniyorum hayvanları alıyorsunuz sonra bırakıyorsunuz sokağa burada kim hayvansever o da tartışılır. Çok şeyin değişmesi lazım. Burada hayvanlar en iyi şekilde korunmaya çalışılıyor. Görüntüler çok korkunçtu, onların asla affedilir yani yok.” dedi.

 

manken-tugba-ozay-konya-hayvan-barinagini-ziyaret-etti.jpg

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum