MEDAŞ’ın 1 milyon TL destekli programına başvuru başladı

Konya Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), Girişim Merkezi iş birliği ile önemli bir program başlattı. Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı için başvurular alınmaya başlandı. Girişimcilere 1 milyon TL destek verilecek.

MEDAŞ’ın 1 milyon TL destekli programına başvuru başladı

MEDAŞ, 1 milyon TL destekli programı için başvuruları açtı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Ar-Ge Fonu ile desteklenen , Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Girişim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen “Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı” başvuruları başladı.

YENİLİKÇİ GİRİŞİMLERE DESTEK

MEDAŞ, ‘Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı’ ile enerji sektöründeki yenilikçi girişimlere destek sağlamayı amaçlıyor. Girişimcilerin enerji sektöründe başarılı olmalarını hızlandırmak amacıyla tasarladığı bu programa temel müşteri grubunda veya hedef müşterisi enerji sektörü olan, AR-GE faaliyetleri gerçekleştirmenin yanı sıra satış çabaları da bulunan girişimciler, bu projeye başvurabilecek.

Bu projedeki amaç, enerji sektörüne yönelik ürün geliştiren teknoloji firmalarının seçilerek 3 aylık program sonucunda iş modelini geliştirmesi, müşteri doğrulamasını yapması sonucunda yatırımcı karşısına çıkabilecek duruma getirilmesi.

1 MİLYON TL DESTEK

Program sonucunda yapılacak “demoday” etkinliğinde başarılı olan ilk üç girişimciye; 500.000 TL, 300.000 TL ve 200.000 TL destek verilecek.

‘Enerji Teknolojileri Hızlandırma Programı’ ile ilgili tüm detaylara ve başvuru ekranına aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor.

MEDAŞ TEKNOLOJİ HIZLANDIRMA PROGRAMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

medasin-1-milyon-tl-destekli-programina-basvuru-basladi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.