Melek Mosso Konya’da konser mi verecek?

Son günlerdeki açıklamalarıyla tepkilerin odağında yer alan Melek Mosso’nun konserleri bir bir iptal edilirken, Konya’nın Kulu İlçe Belediye Başkanı Murat Ünver’den dikkat çeken bir çıkış geldi. Ünver, Mosso için ağır ifadeler kullandı.

Melek Mosso Konya’da konser mi verecek?

Melek Mosso Konya’da konser mi verecek? Konuyu gündeme taşıyan isim, Konya’nın gurbetçi ilçesi Kulu’nun Belediye Başkanı Murat Ünver oldu.

TEPKİLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde yaptığı konuşma ile tepkileri üzerine çekti. Bunun üzerine bazı konserleri iptal edildi.

melek-mosso-kulu-murat-unver-001.jpg

“FESTİVAL - KONSER MEVZUSU”

Konya Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konuya ilişkin dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Melek Mosso için ağır ifadeler kullanan Ünver, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bazı arkadaşlar bana festival yapmamı bu festival içindede sanatçı getirerek konser düzenlememi istiyorlar. Açlık söyleyeyim. Daha, 5 ay önce bu ülkede 50 binden fazla kişi depremden ölmüşken milyonlarca kişi evsiz, işsiz kalmışken ben milyon para harcayarak festival veya konser yapmam, kimse bana yaptırtamaz.

“O PARAYI ÖĞRENCİLERE GÖNDERİRİM”

Hele hele vatan millet düşmanı azgın güruhun temsilcisi Melek Mosso (davarcı) gibi sanatçı bozuntularına milyonlar akıtmak yerine her ay eğitim yardımı yaptığımız 292 öğrenciye 250 ₺ yerine 500₺ gönderirim veya yeni yapılacak huzur evine veririm bu parayı. Kimse kusura bakmasın.”

İşte Başkan Ünver'in o paylaşımı:

melek-mosso-kulu-murat-unver.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum