Meram Belediyesi uyardı: Amaçları dolandırıcılık!

Meram Belediyesi, Başkan Mustafa Kavuş ve diğer yöneticilerin adını kullanarak yardım toplandığı ile ilgili şikayetler aldıklarını duyurdu. Vatandaşlar dolandırıcılara karşı uyarıldı, “Konu ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır” denildi.

Meram Belediyesi uyardı: Amaçları dolandırıcılık!

Meram Belediyesi, Başkan Mustafa Kavuş ve diğer yöneticilerin adını kullanarak bağış toplandığı ile ilgili şikayetler aldıklarını belirtti.

Vatandaşların dolandırıcılara karşı uyarıldığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Belediyemize yapılan şikayetlerle Meram Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve idarecilerimizin isimleri kullanılarak farklı yardım kuruluşları adına bağış toplandığı ile ilgili vatandaşlarımızın ve iş insanlarımızın telefon ile arandığı bilgisi alınmıştır.

Meram Belediyesi olarak bugüne kadar bu tür yöntemlerle, idarecilerimizin de ismini kullanarak hiçbir iş insanı, kişi veya kişilerden yardım talep edilmesi söz konusu olmamıştır. Bu tür taleplerde bulunanların amacı dolandırıcılık olup yasal süreç de başlatılmıştır.

Hemşehrilerimizin iyi niyetini suistimal eden art niyetli kişilerden gelecek yardım taleplerine itibar edilmemesi hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.