Meram Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı! Son gün 31 Mayıs

Meram Belediyesi; emlak, çevre, ilan ve reklam vergisinin ilk dönem taksit bedelleri yatırmayan vatandaşlara uyarıda bulunarak ödemelerin 31 Mayıs Salı günü mesai bitiminde sona ereceğini duyurdu.

Meram Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı! Son gün 31 Mayıs

Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemeleri için son günün 31 Mayıs 2022 Salı günü olduğunu hatırlatarak vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına hatırlatmada bulundu.

Mükelleflerin bu tarihe kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri gerektiğinin belirtildiği açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Emlak, Çevre, İlan ve Reklam Vergisi ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs 2022 Salı günü sona erecektir. Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra ödenecek vergilere kanunen gecikme zammı uygulama zorunluluğu bulunmaktadır. Vatandaşlarımız ödemelerini veznelerimizden veya sıra beklemeden 'meram.bel.tr' adresli internet sitemizde bulunan hızlı menü kısmından da yapabilirler. Yine belediyemiz veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödemeler yapılabilmektedir. Veznelerimiz vergi ödemelerinde yoğunluk yaşanmaması adına 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günlerinde de hizmet vermeye devam edecektir. Mükelleflerimizin herhangi bir sorunla karşılaşmamarı için vergilerini 31 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekiyor. Ödemeler noktasında hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz."

meram-belediyesinden-vatandaslara-uyari-son-gun-31-mayis.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.