Meram Lavanta Bahçesi bu tarihte açılıyor

Konya’nın yeşiliyle ünlü Meram ilçesinde, dev bir alana lavanta bahçesi kuruldu. Açılış, 7 Temmuz Cuma günü yapılacak. Peki Meram Lavanta Bahçesi nerede, nasıl gidilir, ne zaman açık? İşte tüm merak edilenler.

Meram Lavanta Bahçesi bu tarihte açılıyor

Yeşiliyle dünyaya nam salan Konya’nın Meram ilçesine dev bir lavanta bahçesi kuruldu, açılış için geri sayım başladı.

MERAM LAVANTA BAHÇESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Meram Belediyesi, ilçede 20 bin metrekare alanda lavanta bahçesi oluşturdu. Meram’ın doğal güzelliklerine ayrı bir güzellik katacak lavanta bahçesi, şehre sosyal hayattan turizme kadar pek çok yönden hareket getirecek. Açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Meram Lavanta Bahçesi, 7 Temmuz 2023 Cuma günü saat 15.00’te düzenlenecek törenle açılacak.

meram-lavanta-bahcesi-bu-tarihte-aciliyor.jpg

MERAM LAVANTA BAHÇESİ NEREDE?

Meram Belediyesi, lavanta bahçesini Dere Mahallesi’nde kurdu. Çatıkkaş Sokak’taki Meram Lavanta Bahçesi, geniş çevresini lavanta kokusuyla süsleyecek ve Konya’nın yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.

meram-lavanta-bahcesi-bu-tarihte-aciliyor.jpeg

MERAM LAVANTA BAHÇESİNE NASIL GİDİLİR? YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, lavanta bahçesinin tarımda marka olan Meram’ın sosyal hayatına ve turizmine de önemli katkı sağlayacağını, lavantaların misafirlerine muhteşem bir görsel şölen ve doyumsuz manzara sunacağını söyledi. Kavuş, “Meramlı hemşehrilerimizin ve şehir dışından gelenlerin, aileleri ile birlikte hoş vakit geçirebilecekleri yeni bir sosyal alanı ilçemize kazandırdık. Bu doğal şölenin yanısıra yapılan özel çevre düzenlemesi ve donatılarıyla misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya hazırlanıyoruz. Özellikle fotoğraf tutkunlarının vazgeçemeyecekleri bir mekan oluşturduk. Tüm güzelliklerine lavanta bahçesi de eklenince Meram, adeta doğal ve açık bir stüdyo halini alacak.” dedi. 

meram-lavanta-bahcesi-bu-tarihte-aciliyor-001.jpg

meram-lavanta-bahcesi-bu-tarihte-aciliyor-002.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.