Meram Yaz Spor Okulları kayıtları başlıyor

Meram Yaz Spor Okulları kayıtları, 24 Mayıs Salı günü başlıyor. Çocukların ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği spor okullarının kayıtları online olarak yapılacak. Kayıtlar 10 Haziran’a kadar devam edecek.

Meram Yaz Spor Okulları kayıtları başlıyor

Meram Yaz Spor Okulları kayıtları, 24 Mayıs Salı günü başlıyor.

Dijital ortamda, merambelediyespor.com adresinden online olarak gerçekleştirilecek kayıtlar, 10 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler 5 - 15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 10 branşta, 9 ayrı tesiste gerçekleştirilecek.

Futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, yüzme, jimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo branşlarında kayıtların alınacağı Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları; Aşkan Muhammet Yürüku Saha slu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Merkezi, Harmancık Spor Tesisi, Recep Tayyip Erdoğan Halı ve Spor Merkezi, Osman Gazi Halı Saha ve Spor Merkezi, TOKİ (Gödene) Halı Saha ve Spor Merkezi, Meram Yeniyol Halı Saha ve Spor Merkezi’nde yapılacak.

28 Haziran’da başlayacak Yaz Spor Okulları 2 Eylül’de son bulacak.

meram-yaz-spor-okullari-kayitlari-basliyor.jpg

 BAŞKAN KAVUŞ; “TÜM ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ YAZ SPOR OKULLARIMIZA BEKLİYORUZ”

Geleneksel hale getirdikleri Meram Yaz Spor Okulları’nın çocuklara ve gençlere tatillerini en güzel ve en faydalı şekilde geçirmelerine olanak sunduğunu hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm çocukları ve gençleri bu organizasyona katılmaya davet etti. Eğitim döneminin yorgunluğunu atmak, spor gibi önemli bir faaliyetle değerlendirmek ve yeni şeyler öğrenip yeni arkadaşlıklar kurmak için yaz spor okulunun güzel bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Sadece çocuklarımıza değil ebeveynlerimize de seslenmek istiyorum; Çocuklarınızın tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini, spor gibi bir önemli ve geleceklerine yön verecek aktiviteyle uğraşmalarını sağlamak için anne babaların da hassas davranmaları gerekiyor. Böylelikle çocuklarımız oturdukları yerden kalkıp hareket edecek, belki yeni bir spora başlangıç yapacak ve yeni şeyler öğrenecek. Düzenlenecek etkinliklerle de mutlulukları artacak. Bunun için çocuklarımızı teşvik etme ve fedakarlık yapma mecburiyetimiz var. Önceki yıllarda ebeveynlerimizin çoğunluğu bu noktada hassas davranmış, çocuklarını okula göndermişlerdi. Bu hassasiyetin bu yıl da devam edeceğinden şüphemiz yok. Yaz Spor Okullarımız, şimdiden çocuklarımız, ailelerimiz ve geleceğimiz için hayırlar getirsin.”    

meram-yaz-spor-okullari-kayitlari-basliyor-001.jpg

meram-yaz-spor-okullari-kayitlari-basliyor-002.jpg

meram-yaz-spor-okullari-kayitlari-basliyor-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.