Meram’da bir mahalleye ağız ve diş sağlığı hastanesi yapılıyor

Konya’nın Meram ilçesindeki bir mahalleye ağız ve diş sağlığı hastanesi kazandırılıyor. Aksinne Mahallesi Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin temeli, yarın törenle atılacak.

Meram’da bir mahalleye ağız ve diş sağlığı hastanesi yapılıyor

Konya’da ağız ve diş sağlığı hizmeti veren merkezlere bir yenisi daha ekleniyor.

Meram Belediyesinin arsa tahsisini yaptığı Aksinne Mahallesi Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin temeli, yarın (8 Ağustos 2023) törenle atılacak.

70 ÜNİT VE 2 AMELİYATHANE BULUNACAK

Temel atıldıktan kısa süre sonra tamamlanması planlanan Aksinne Mahallesi Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde, 50 yetişkin, 20 çocuk olmak üzere 70 ünit bulunacak. Ayrıca 2 adet ameliyathane ve 10 da gözlem yatağı yer alacak.

AKSİNNE AĞIZ VE DİŞ HASTANESİ NEREDE?

Aksinne Mahallesi Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Pirebi Mahallesi’nde, Aksinne Konutları’nın yan tarafında bulunan 6 bin 448 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek.

AKSİNNE MAHALLESİ BEYHEKİM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN

aksinne-mahallesi-beyhekim-agiz-ve-dis-sagligi-hastanesi-yol-tarifi.jpg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, daha önce konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Meram’a kazandırılacak yeni bir sağlık yatırımı için uzun süredir girişimlerde bulunulduğunu ve bu girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirterek, “İlçemizi her yönüyle yatırımlarla buluşturarak, yaşam standartını daha yükseğe ulaştırmak için yola çıkmıştık. Bugün geldiğimiz noktada, kurumlarımızla iletişim halinde olarak birçok yatırımın Meram’da yer almasına vesile olduk çok şükür. Milletvekillerimizin de desteğiyle görüşmelerimiz sonucu, taşınması gündeme gelen eski adıyla SSK, yeni adıyla Meram Devlet Hastanemiz de ilçemizde hizmet vermeye devam ediyor. Yatırım programına alınan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi de ilçemizdeki ikinci kamu hastanesi olacak inşallah. Hemşehrilerimizin hizmete daha kolay ulaşabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” demişti.

meramda-bir-mahalleye-agiz-ve-dis-sagligi-hastanesi-yapiliyor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.