Meram'da heyecanla beklenen Turgutreis Evleri Projesinin temeli atılıyor

Meram Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin temeli törenle atılıyor.

Meram'da heyecanla beklenen Turgutreis Evleri Projesinin temeli atılıyor

Meram’da gerçekleştirilen imar uygulamaları ile birlikte kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ederken Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nde temel atılıyor. Turgutreis Evleri’nde geçtiğimiz ay üye kayıtları alınmış ve yaklaşık 32 bin başvuru arasından 288 hak sahibi belirlenmişti.

turgutreis-evleri-konut-yapi-kooperatifinin-temeli-atiliyor-3.jpg

Arsa sahiplerine ayrılan dairelerle birlikte toplamda 591 dairenin ve dükkanların yer alacağı projede vakit kaybetmeden çalışmalara başlandı. Pazartesi günü temeli atılacak Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi 36 bin 500 metrekarelik bir arsa alanı üzerine otururken 11 bin 637 metrekare yeşil alana sahip olacak. Ayrıca projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak 5 farklı tip ve büyüklükte daireler bulunuyor.

turgutreis-evleri-konut-yapi-kooperatifinin-temeli-atiliyor-2.jpg

BAŞKAN KAVUŞ’TAN DAVET

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, vatandaşların merakla beklediği Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi’nin temel atma töreni için davette bulunurken, “Belediye olarak öncülük ettiğimiz ve yapımı devam eden Uluırmak Evleri, Aksinne Evleri, Aymanas Evleri gibi, Turgutreis Evleri de bizleri heyecanlandıran bir proje oldu. Hemşehrilerimizin başvuru sürecindeki yoğun talebi, öncülük ettiğimiz Turgutreis Evleri projesinin ne kadar kıymetli olduğunu gösterdi. Hazırlıklarımızı tamamladık ve 15 Ekim Pazartesi günü saat 11:00’de temeli atıyoruz. Aymanas Mahallemizde gerçekleştireceğimiz temel atma törenine tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Şimdiden şehrimize, ilçemize ve evlerine kavuşmayı dört gözle bekleyen hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde görüş belirtti.

turgutreis-evleri-konut-yapi-kooperatifinin-temeli-atiliyor-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.