MHP Konya’da istifa! Sosyal medyadan duyurdu

Konya’nın Kulu ilçesinde MHP’li Belediye Meclis Üyesi Resul Ermiş, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kalan süreyi bağımsız olarak tamamlayacağını belirten Ermiş, partisinin Kulu ilçe ve Konya il teşkilatını eleştirdi.

MHP Konya’da istifa! Sosyal medyadan duyurdu

2019 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) meclis üyesi seçilen Resul Ermiş, şok bir karar aldı. Ermiş, partisinden istifa ettiğini açıkladı, kalan süreyi bağımsız olarak tamamlayacağını belirtti.

Resul Ermiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partisinin Kulu ilçe ve Konya il teşkilatını eleştirdi.

Ermiş’in istifa açıklaması şöyle:

“Kulu MHP İlçe Teşkilatının son 7 seneden bu yana genel merkezden atamalarla yönetilmesi ve aynı kadro ile bir adım ilerlememesi belediye başkanına ‘Bizim Meclis üyemiz yok’ diyen ilçe başkanları ile dört sene hiç bir iletişim kurmadık. Bekledim fakat son atanan ilçe başkanı ve yönetiminin aynı tavır içinde olduğunu, Konya İl Başkanının da hiç bir zaman bu konuyla ilgilenmediğini gördüm. Neden dışlandığımı sorduğumda makul bir cevap almadım. 7 senelik zamanda Kulu MHP İlçe Başkanları ve yönetiminde demokrasi diye bir şey kalmamıştır. 4 senedir MHP Meclis üyesi olarak görevimi layıkıyla yaptım. Bundan sonra kalan süreyi bağımsız olarak yürüteceğim. MHP üyeliğinden istifa etiğimi kamuoyuna duyurur saygılar sunarım.”

mhp-konyada-istifa-sosyal-medyada-duyurdu.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.