MHP’li Kalaycı: TEKNOFEST Konya’ya yakışır

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, TEKNOFEST'in, savunma, havacılık ve uzay alanında teknoloji endüstri bölgesine sahip ve savunma sanayisi üssü olma yolunda ilerleyen Konya'ya da yakışacağını söyledi.

MHP’li Kalaycı: TEKNOFEST Konya’ya yakışır

MHP Milletvekili Mustafa Kalaycı, TEKNOFEST’in Konya’da da düzenlemesini istedi.

Meclis Genel Kurulunda, Cumhurbaşkanlığının 2024 yılı bütçesi üzerinde konuşan Kalaycı, ekonomide bağımsızlığı, teknoloji yoğun ve katma değeri yüksek yerli ve milli üretimi artırmayı sağlamak amacıyla başlatılan milli teknoloji hamlesine çok önem verdiklerini vurguladı.

“TEKNOFEST KONYA’YA DA YAKIŞIR”

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen TEKNOFEST’ten övgüyle bahseden Kalaycı, "Tam bağımsız güçlü Türkiye ülküsüyle milli teknoloji hamlesi yolculuğuna devam eden TEKNOFEST, gençlerimize 'Biz de başarabiliriz' kültürünü ve öz güvenini aşılamakta, geleceğe umutla bakmalarını ve hayallerini gerçekleştirmelerini sağlamaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

mhpli-kalayci-teknofest-konyaya-yakisir.jpg

Kalaycı, TEKNOFEST'in, savunma, havacılık ve uzay alanında teknoloji endüstri bölgesine sahip ve savunma sanayisi üssü olma yolunda ilerleyen Konya'ya da yakışacağını ifade etti.

Daha önce İstanbul, Ankara, İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024’te Adana’da gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum