Milletvekili Etyemez’den muhtarlara ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, muhtarlarla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve partililerin eşlik ettiği ziyarette konuşan Milletvekili Etyemez, Türkiye’nin önemli bir süreç yaşadığını ifade ederek, sadece terör örgütleriyle değil, dünya devletleriyle de mücadele ettiklerini söyledi.

Milletvekili Etyemez’den muhtarlara ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarların günlerini kutlayan Etyemez, “Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin sizlere verdiği değer ortadadır. Ve aldığı kararla bu günü sizlere hediye etmiştir. Sizler Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, demokrasinin en önemli yapı taşlarındansınız” dedi.

“Ülkemiz önemli bir süreç yaşıyor. Bugün sınırları yanında dünya devletleriyle de mücadele ediyor. Uluslararası düzeyde masa başında gerçekleştirilen görüşmelerde Cumhurbaşkanımızın öngörüsü, kararlı ve dik duruşu ile Türkiye Cumhuriyetinin başı dik bir devlet olduğu bir sürece şahitlik ediyoruz. Suriye’de yaşanan gelişmeleri en başından beri hepimiz takip ediyoruz. Bugün Türkiye’de 3.5 milyon Suriyeli vatandaşı misafir ediyoruz. Ama bizim için daha hassas konu terörle mücadeledir. Suriye sınırında terör devleti oluşturulmak isteniyor. İçerideki terör odakları yok denecek seviyeye düştü. Dışarı da ise verilen desteklerle oluşturulmak istenen terör devletine karşı mücadelemiz devam ediyor ve edecektir. Bu konu Türkiye Cumhuriyetinin en hassas olduğu konudur ve böyle bir yapıya asla izin vermeyecektir” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ise “Fırat’ın doğusunda devam eden Barış Pınarı Harekâtına desteğimiz tamdır. Bu coğrafyadaki oynanan oyunların hepimiz farkındayız. Ülke toprakları söz konusu olduğunda Türk’ün gücünü dosta düşmene gösteririz” dedi ve ziyaretlerinden dolayı Etyemez ve Dursun’a teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Ereğli ve mahallelerin sorunları da masaya yatırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.