Montella Konya’daki medya gününde konuştu

Konya’da Pazar günü oynanacak Türkiye- Letonya karşılaşması öncesi medya günü düzenlendi. Milli Takım Teknik Direktörü Montella ve Milli futbolcumuz Barış Alper Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Montella Konya’daki medya gününde konuştu

Türkiye – Letonya maçı öncesinde A Milli Futbol Takımı medya günü düzenlendi. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve Milli Futbolcumuz Barış Alper Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda basın kameraların karşısına geçti.

“ÇOK FARKLI BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”

Letonya maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Montella, "Çok farklı bir maç bizi bekliyor. Farklı bir stratejiyle sahada olacağız. Çok sabırlı olacağız ve topu çevirdiğimizde hızlı çevireceğiz. Çok sabırlı oynamamız gerekiyor." dedi.

montella-konyadaki-medya-gununde-konustu.jpg

“BEN HEP GERÇEKLERİ KONUŞURUM”

Montella, Sacha Boey'i milli takıma seçmek isteyip istemeyeceği yönündeki soruya ise, "Ben hep gerçek olan şeyleri konuşurum. Çok iyi bir futbolcu ama FIFA kurallarını doğru biliyorsam, bir futbolcunun kimlik değiştirebilmesi için 5 sene gerekiyor. 2 senedir Türkiye'de. Zamanı gelince değerlendirme yaparız." ifadelerini kullandı.

montella-konyadaki-medya-gununde-konustu-001.jpg

"ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR"

A Milli Takım'dan Barış Alper Yılmaz ise “Bu jenerasyon, çok yetenekli. Milletimiz bize güvensin. Avrupa Şampiyonası'na katılacağız." ifadelerini kullandı.

Tüm odaklarının Letonya maçı olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Aramızda EURO 2024'ü konuşuyoruz. Çok büyük hedeflerimiz var. Oraya katılmak istiyoruz. Letonya maçını inşallah kazanacağız, Konya halkını da maça bekliyoruz." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.