Müge Anlı’da aranan Konya’daki kayıp kardeşler olayında flaş gelişme

Konya’da 13 Ekim’de ortadan kaybolan Sude (14) ve Cumali Akçam (12) kardeşler Müge Anlı’da aranıyor. Olayda bugün flaş bir gelişme yaşandı. Çocukları, Burhan Akçam'ın kaçırdığı ortaya çıktı. Şüpheli canlı yayında gözaltına alındı.

Müge Anlı’da aranan Konya’daki kayıp kardeşler olayında flaş gelişme

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konyalı Sude (14) ve Cumali Akçam (12) kardeşler kayıp olarak aranıyor.

Çocuklarından günlerdir haber alamayan endişeli anne Keziban Dağlı, çocuklarını bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Anne Dağlı, Çocuklarının kaybından eski eşi Burhan Akçam ile boşanma aşamasındaki eşi Yusuf Dağlı'yı sorumlu tutuyor.

ÇOCUKLARIN ÖZ BABASI CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Çocukların öz babası olan ve Niğde Bor'da yaşayan eski eş Burhan Akçam'ı canlı yayına katıldı.

Baba Burhan Akçam'ın rahat tavırlarına ve çelişkili açıklamalarına dikkat çeken araştırmacı gazeteci Müge Anlı, çocukların babaları Burhan Akçam tarafından kaçırıldığını söyleyen bir ihbarcıya ulaştı.

muge-anlida-aranan-konyadaki-kayip-kardesler-olayinda-flas-gelisme.jpg

MÜGE ANLI İTİRAF ETTİRDİ

Çocuklarını kaçırıp çöp konteynerinde sakladığı iddia edilen baba Burhan Akçam, Müge Anlı'nın ısrarlı soruları karşısında itirafta bulundu. Burhan Akçam, usta gazeteciye, "Madem sen ve emniyet müdürü bu kadar endişeli anlatayım. Bu kadın çocuklara bakmıyordu. Kızım Sude de beni aradı. Kızım Sude ve oğlum Cumali, yürüyerek Aksaray'ın çıkışına kadar gelmişler. Çocuklar şu anda Afyonkarahisar'dalar. Velayetlerini alırsam çocukları veririm" dedi.

Baba Burhan Akçam'ın canlı yayındaki itirafı sonrası Niğde İl emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri düğmeye bastı. Burhan Akçam, canlı yayın sırasında gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

Keziban Dağlı ve yakınları, çocukların sağ olduğunu duyunca derin bir nefes aldı.

muge-anlida-aranan-konyadaki-kayip-kardesler-olayinda-flas-gelisme-001.jpg

muge-anlida-aranan-konyadaki-kayip-kardesler-olayinda-flas-gelisme-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.