Müge Anlı’da gündem yine Konya! Gerçeği öğrenen şok oldu

Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan ve kayıp olarak Müge Anlı’da aranan 21 yaşındaki Kezban Ünal bulundu. Ünal’ın halasının kocası Hüseyin Dursun ile Antalya’ya kaçtığı ortaya çıktı. Ünal, “Boşanınca evleneceğiz.” dedi.

Müge Anlı’da gündem yine Konya! Gerçeği öğrenen şok oldu

Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Kezban Ünal, Müge Anlı’da kayıp olarak aranıyordu, gerçek ortaya çıktı. Genç kızın kayıp olmadığı 5 yaşından beri yanında yaşadığı halası Hacer Dursun’un eşi Hüseyin Dursun ile Antalya’ya kaçtığı öğrenildi.

ENİŞTESİNİN KAÇIRTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ, GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

ATV’de yayımlanan Müge Anlı’da Konya’da yaşanan bir olay Türkiye’nin gündemine oturdu.

Ereğli ilçesinde yaşayan Hacer Dursun, ailesinin muhtaç olması nedeniyle yanına aldığı ve 5 yaşından beri yanında yaşadığı 21 yaşındaki yeğeni Kezban Ünal’ı 27 yıllık eşi Hüseyin Dursun’un kaçırdığını iddia etmişti.

Müge Anlı’da aranan genç kızın kayıp olmadığı, eniştesi Hüseyin Dursun ile birlikte Antalya’ya kaçtığı ortaya çıktı.

muge-anlida-gundem-yine-konya-gercegi-ogrenen-sok-oldu.jpg

Müge Anlı’ya çıkan Hüseyin Dursun 5 yıldır eşinden ayrılmak için uğraştığını belirterek şunları söyledi:

“Eşim yalan söylüyor. 27 yıldır bunlara hamallık yaparak baktım. Eşim ‘yemeğine zehir katar seni öldürürüm’ diyordu. Ben o kadar kötü biriyim madem niye ayrılmadın. Ben ayrılmak istiyorum eşimden. Ayrıldıktan sonra Kezban Ünal ile nikah kıymak istiyorum. Biz birbirimizi seviyoruz. Kezban sürekli darp edildiğini söylüyordu. Kezban’ı çok seviyorum. Ölünceye kadar sahip çıkacağım”

muge-anlida-gundem-yine-konya-gercegi-ogrenen-sok-oldu-001.jpg

Kezban Ünal ise “Halam beni kendi kızı ile bir tuttuğunu söylüyor ancak öyle değil. Darp etti beni, burnumu kırdı. Hüseyin Dursun’u aradım, darp edildiğimi söyledim. ‘Beni bunların elinden kurtar’ dedim. O bana kol kanat gerdi. Hüseyin Dursun’u çok seviyorum. Dini nikah kıydık. Boşanınca evleneceğim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.