Muhammet Mustafa Küçükdağ Konya’da motosiklet kazasında öldü

Konya'da geçtiğimiz pazar gecesi yaşanan motosiklet kazasında ağır yaralanan 19 yaşındaki sürücü Muhammet Mustafa Küçükdağ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçükdağ'In 5 gün sonra doğum günü olduğu öğrenildi.

Muhammet Mustafa Küçükdağ Konya’da motosiklet kazasında öldü

Kaza, geçtiğimiz pazar günü gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde meydana gelmişti.

Muhammet Mustafa Küçükdağ (19) idaresindeki 70 ABS 438 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu yol kenarında bulunan ağaca çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü Küçükdağ ve motosiklette yolcu olarak bulunan F.A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Konya Numune Hastanesi ve Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

muhammet-mustafa-kucukdag-konyada-motosiklet-kazasinda-oldu-001.jpg

Konya Numune Hastanesine kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan Muhammet Mustafa Küçükdağ, daha sonra Necmettin Erbakan Fakültesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

muhammet-mustafa-kucukdag-konyada-motosiklet-kazasinda-oldu.jpg

Burada tedavisi devam eden Küçükdağ, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

muhammet-mustafa-kucukdag-konyada-motosiklet-kazasinda-oldu-002.jpg

Mustafa Küçükdağ'ın 17 Mart'ta 19. yaş gününü kutlamaya hazırlandığı öğrenildi. Küçükdağ, bugün Yaylapınar Evdireşe Mezarlığında toprağa verildi.

muhammet-mustafa-kucukdag-konyada-motosiklet-kazasinda-oldu.jpeg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Mustafa / 12 Mart 2025 13:49

    Allah rahmet eylesin

    Yanıtla (4) (0)