Müjdeyi Bakan Koca verdi! Konya’ya 2. Şehir Hastanesi yapılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya Mitingi öncesi kürsüye çıkan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müjde üstüne müjde verdi. Bakan Koca, Konya’nın Meram ilçesine 2 hastane yapılacağını söyledi. Biri, Konya’nın 2. Şehir Hastanesi olacak.

Müjdeyi Bakan Koca verdi! Konya’ya 2. Şehir Hastanesi yapılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitingi için kente geldi. Büyük Buluşma öncesi kürsüye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çıktı.

Bakan Koca, "Anadolu'nun meydanları, birbirine sevdalı iki yüreğin, milletle liderin buluşmalarına şahitlik etti. Ancak Konya'da bu vuslat daha coşkulu oluyor. Türkiye'de 22 yıldır devlet milletin kendisi olmuştur. Türkiye'de 22 yıldır siyaset milletin başına dert açmamış, dertlere çare olmuştur. Türkiye'de 22 yıldır hükümetler halkın gerisinde kalmamış, halka ufuk açmıştır. Bunlar Cumhurbaşkanımızın liderlik vasıflarının sonucudur." dedi.

Türkiye'nin eski kalıplara sığmadığını belirten Bakan Koca, "Fikriyle ve devrim gibi eserleriyle Türkiye'yi yeni Türkiye yapan Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Yakın tarihimizin bir tarafı hasar bir tarafı eser dönemidir. Eser dönemi 22 yıldır devam ediyor. Eser döneminde sağlık alanı çağ atladı. Konya son 22 yılın eserler ve hizmetler şehrinden biridir. Konya'da hekim ve sağlık çalışan sayımız 5 kat arttı, 22 bin 440 ulaştı. 2002'de 350 olan uzman hekim sayımızı bin 496'ya, diş hekimi sayımızı 69'dan 391'e, hemşire sayımızı 860'dan 6684'e yükselttik. Şehir Hastanemiz ile gurur duyuyoruz. Konya ve ilçelerimizde 37'si hastane, 5'i ağız ve diş hastanesi ve merkezi, 71'i birinci basamak sağlık tesisi olmak üzere toplam 140 sağlık yatırımını tamamlayarak hizmetinize sunduk" diye konuştu.

KONYA’YA 2 HASTANE MÜJDESİ

Kente yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Fahrettin Koca, Kulu’ya kazandırılan Devlet Hastanesi’nin açılışının 3 gün sonra gerçekleşeceğini söyledi.

Müjde üstüne müjde veren Sağlık Bakanı Koca, Meram’ın Ateşbaz Veli Mahallesi’ne 500 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi kazandırılacağını belirtti.

KONYA’YA 2. ŞEHİR HASTANESİ YAPILIYOR

Bakan Koca ayrıca, Konya’ya 2. Şehir Hastanesi yapılacağını açıkladı. Bakan Koca, Meram ilçesi Millet Bahçesi karşısındaki askeri alana 1000 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi yapılacağını vurguladı.

mujdeyi-bakan-koca-verdi-konyaya-2-sehir-hastanesi-yapiliyor.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum