Murat Kurum’un baba ocağında gurur ve sevinç bir arada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum oldu. Kurum'un baba ocağı Konya Karapınar’da sevinç ve gurur var. Kurum'a övgüler yağdırıldı, “İstanbul'u aşkla yönetecek” denildi.

Murat Kurum’un baba ocağında gurur ve sevinç bir arada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul dahil 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı adayı Murat Kurum oldu.

BABA OCAĞINDA SEVİNÇ VE GURUR BİR ARADA

Murat Kurum'un baba ocağı Konya'nın Karapınar ilçesi Akçayazı mahallesinde sevinç ve gurur bir arada yaşandı. Murat Kurum'un amcasının oğlu ve aynı zamanda Karapınar Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kurum (64) adaylığından dolayı çok mutlu olduklarını vurguladı.

Kendisinin İstanbul'da olduğunu ve Murat Kurum ile görüştüğünü de belirten Mustafa Kurum, "Çok heyecanlıyız ve gururluyuz. Allahtan tek isteğimiz İstanbul'umuza güzel hizmetler etmesi. Daha önce yapmış olduğu vazifeler ve yaptıkları başarılar ortada. Biz İstanbul'da da başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisi de zaten çok heyecanlı. Onda her zaman hizmet aşkı var. İstanbul için çalışmalara başladı. İstanbul'u da aşkla yöneteceğine olan inancımız da tam. İstanbul'u kazanıp, güzel hizmetler edecektir. Kendisi ile gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

murat-kurumun-baba-ocaginda-gurur-ve-sevinc-bir-arada.webp

"ONUNLA TÜRKİYE GURUR DUYUYOR"

Murat Kurum'un ata ocağı Karapınar Akçayazı Mahallesinde bulunan Yeniyayla mevkiinde yaşayan kuzeni Metin Kurum (61), "Vatanımız, milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. Buradaki akrabaları olarak bizler çok mutlu olduk, gurur duyduk. Zaten çok çalışkan bir insandı. Bakanlığı döneminde de yaptıklarını herkes gördü.

Deprem oldu oraya koştu, yangın oldu oraya koştu, sel oldu oraya koştu. Gençliğinden beri hep çok çalışkandı. Vatanı, milleti için çalışıp, bir şeyler yapmak isterdi. Sadece biz değil tüm Türkiye onunla gurur duyuyor. Bu ülkeye hizmet etti, İstanbul'a da güzel hizmetler edeceğine inanıyoruz. Biz kazanacağına inanıyoruz. İstanbul halkının da bunu istediğini düşünüyorum. Her zaman toprağına bağlı bir insandı. Bu topraklar için daha çok hizmet edecek" açıklamasını yaptı.

murat-kurumun-baba-ocaginda-gurur-ve-sevinc-bir-arada-001.webp

"ALLAH UTANDIRMASIN"

Murat Kurum'un akrabası ve memleketi Konya'nın Karapınar ilçesi Akçayazı Mahalle Muhtarı Yaşar Kurum ise duygularını şöyle anlattı:

"Çok mutluyuz, sevinçliyiz. Başaracağına olan inancımız tam. İstanbul'u yeniden ayağa kaldıracaktır. Allah utandırmasın. Ülkemiz için İstanbul için inşallah güzel hizmetler edecek."

murat-kurumun-baba-ocaginda-gurur-ve-sevinc-bir-arada.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.