Mustafa Avcıoğlu, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu

Konya Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu. Avcıoğlu, “Hemşehrilerimizin destekleri ile halkımıza ve Konya’mıza daha iyi hizmet edebilmeyi kendime vazife olarak görüyorum.” dedi.

Mustafa Avcıoğlu, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla milletvekili aday adayı başvuruları devam ediyor.

MUSTAFA AVCIOĞLU, AK PARTİ’DEN KONYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Konya Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Başvurusunu yapan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Nesillere dokunma; bilgiyi ve tecrübeyi gelecek kuşaklara aktarma gayesiyle başladığım öğretmenlik serüveni ve devamında, muhtarlık vazifesiyle önce kendi çevreme, sokağıma, mahalleme ve ülkeme hizmet edebilmeyi kendime hep bir görev bildim. 

Ülkemize ve milletimize hizmet yolunda adadığım 39 yılda çok kıymetli hemşehrilerimizle beraber olduk, birlik olduk; bir muhtardan öte her bir insanımızın derdiyle dertlendik, sevincini paylaştık, her daim yol arkadaşı olduk.

Çok kıymetli hemşehrilerimizin gösterdiği teveccühü ve destekleri ile halkımıza ve Konya’mıza daha iyi hizmet edebilmeyi kendime vazife olarak görüyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde kutlu AK davamıza bir omuz verebilmek için AK Parti Konya Milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

mustafa-avcioglu-ak-partiden-konya-milletvekili-aday-adayi-oldu.jpg

Konya Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanlığım ve yaşamım boyunca ilke edindiğim tecrübemi milletimizin hizmetine sunacak olmanın heyecanını, gururunu sizlerle paylaşıyorum.

Halis bir niyet ve samimiyetle çıktığım bu kutlu yolculukta milletimize ve memleketimize en iyi şekilde hizmet edebilmeyi, teveccühlerinize layık olabilmeyi, 40 yıldır olduğu gibi alnımızın akıyla muvaffak olabilmeyi diliyor; siz değerli hemşehrilerimizin duasını ve desteğini bekliyorum.

Kalbimiz bir, yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

mustafa-avcioglu-ak-partiden-konya-milletvekili-aday-adayi-oldu.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum