Oğlu toprağa verildiği gün can verdi! Konya’daki kazadan bir acı haber daha

Konya’da mezuniyet töreni yolunda yaşanan trafik kazasından bir acı haber daha geldi. Aynı kazada can veren ve bugün toprağa verilen amatör futbolcu Hasan Göğerçin’in annesi, tedavi altına alındığı Ilgın’daki hastanede hayatını kaybetti.

Oğlu toprağa verildiği gün can verdi! Konya’daki kazadan bir acı haber daha

Kaza, dün Konya - Afyonkarahisar karayolu Ilgın ilçesi Argıthanı Mahallesi yakınlarında yaşanmıştı.

Oğlu Hakan Göğerçin'in Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezi'ndeki mezuniyet törenine katılmak üzere yola çıkan Ahmet Göğerçin (56) yönetimindeki 38 ABJ 185 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonundan çıkan Ramazan Arslan'ın (24) kullandığı 42 HNS 44 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada sürücü Ahmet Göğerçin ve araçtaki Gülcan Göğerçin (51) ile Hilal Çelebi (27) yaralandı.

Kayseri'de amatör kümede mücadele eden Kocasinan Ülküspor'da forma giyen Hasan Göğerçin ise hayatını kaybetti. Yaralı 3 kişi, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hasan Göğerçin'in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından akrabalarına teslim edildi. Amatör futbolcunun cenazesi, Kayseri'nin Tomarza ilçesine getirildi, kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

BİR ACI HABER DAHA

Cenaze toprağa verildikten sonra hastaneden bir acı haber daha geldi. Kaza sonrası ambulansla Dr. Vefa Tanır Ilgın Devlet Hastanesine kaldırılan anne Gülcan Göğerçin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne Göğerçin’in cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.