Konya’da husumetli 2 grup arasında çıkan kavgada oto galerici Muhammet Paytar hayatını kaybetmişti. 24 yaşındaki Paytar’ın cenazesi bugün yakınlarına teslim edildi ve toprağa verildi. Paytar'ın son paylaşımındaki sözler dikkat çekti.

Konya’da dün akşam silah seslerinin duyulduğu yer; Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Topak Sokak olmuştu.

Polis ekipleri, 2 grup arasında silahlı kavga çıktığı ihbarıyla harekete geçti.

Olay yerine ulaşan ekipler, silahla yaralanmış bir kişiyle karşılaştı.

Durumu ağır olan yaralı Muhammet Paytar, kaldırıldığı Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Silahla yaralanan bir kişi ise kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı.

Yapılan araştırmalar sonunda kavganın 2 komşu galerici arasında çıktığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan 4 kişiyi kısa süre içinde yakalayıp gözaltına aldı.

Polis, 14 Mayıs 2024 tarihinde de mimar Necati Şadi Kılıç’ın öldürüldüğü aynı iş yerinde ayrıntılı inceleme yaptı, tüm delilleri tek tek topladı.

OTOPSİ TAMAMLANDI
Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan Muhammet Paytar’ın cenazesi, otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra bugün yakınlarına teslim edildi.

Paytar’ın cenazesi, bugün öğle vakti Yazır Mezarlığına getirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ
Bir süre önce eşinden boşandığı ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen 24 yaşındaki Muhammet Paytar, burada kılınan namazın ardından dualarla toprağa verildi.

"HAYATA KORKUSUZCA BAKANLAR ÖLÜMDEN DE KORKMAZ"
Bu arada Muhammet Paytar'ın, sosyal medya hesabından ölmeden 2 gün önce yaptığı paylaşımda, "Ben şuna hep inanmışımdır. Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmaz." sözlerinin yer aldığı şarkıya, "Yolunda gitmeyen her şeyin yolundan çıkmasını bekleyin" notunu düştüğü görüldü.

Öte yandan gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü, olaya karıştığı iddiasıyla bir kişinin daha arandığı öğrenildi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.