Osman Gökçek Konya’da! SOBE’ye hayran kaldı

Konya Selçuklu’da temaslarda bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı SOBE’yi gezdi.

Osman Gökçek Konya’da! SOBE’ye hayran kaldı

Konya’da bulunan Osman Gökçek, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı SOBE’yi gezdi.

Gökçek, temaslarına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Ziyaretimiz vesilesiyle Konyalı hemşehrilerimizle kucaklaşma fırsatı bulduk. İş yerlerini ziyaret ettiğimiz esnafımızı dinledik ve Türkiye’nin otizm alanında önemli merkezlerinden biri olan SOBE’yi yakından gördük. Merkezde eğitim gören öğrenciler ile bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldık. Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, gayretli ve samimi çalışmalarından dolayı kendisini kutluyorum” dedi.

Selçuklu’da her zaman katılımcı belediyecilik ilkesiyle çalıştıklarından bahseden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da şunları söyledi:

“Selçuklumuz için hemşehrilerimizin fikir ve önerileri bizim için çok önemli. Bu doğrultuda ilçemiz için daha iyi bir gelecek planlarken hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmelerde aldığımız geri dönüşleri değerlendiriyoruz. Cumanın bereketiyle hemşehrilerimizle bir araya geliyor ve onlarla gönül bağımızı daha da güçlendiriyoruz. Bu hafta Şeyh Şamil Mahallemizdeki hemşehrilerimizle bir araya geldik. Programımızda bizlere AK Parti Ankara Milletvekilimiz Osman Gökçek de eşlik etti ve hemşehrilerimizin Cumasını tebrik ettik. Ardından esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Ziyaretleri için vekilimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

osman-gokcek-konyada-sobeye-hayran-kaldi.jpg

osman-gokcek-konyada-sobeye-hayran-kaldi-002.jpg

osman-gokcek-konyada-sobeye-hayran-kaldi-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.