Otel yangını faciasında ölen Konyalı Esra’nın son sözleri bu olmuş
Bolu Kartalkaya’daki otel yangını Türkiye’nin yüreğini yaktı, 76 kişi faciada can verdi. Onlarda biri de Konyalı Esra Nazik. 1 ay önce otelde aşçı olarak işe başlayan Nazik’in son sözlerinin “Yanıyoruz, neredesiniz?” olduğu öğrenildi.
111
Otelden alevler yükseldi, Türkiye’nin yüreği yandı.
211
Bolu Kartalkaya’daki yangın faciasında 76 kişi can verdi.
311
Yangından geriye acı dolu hikayeler kaldı.
411
Kimi ailecek gittiği tatilde, kimi çalışmak için gittiği otelde hayatlarını kaybetti.
Yangında hayatını kaybedenlerden biri de Konyalı Esra Nazik.
1 AY ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞ
2022 yılında Akdeniz Üniversitesi Turizm Gastronomi Bölümü'nden mezun olan Nazik’in otelde bir ay önce başladığı öğrenildi.
711
“YANIYORUZ, NEREDESİNİZ?”
Esra Nazik'in yakını Erhan Yıldız “Yangından haberdar olunca birkaç yeri ‘Yanıyoruz, neredesiniz’ diye aramış. Ondan sonra bir daha ulaşamadık. İtfaiyeyi bilmiyorum ama birkaç yeri arayıp, ‘Neden yardıma gelmiyorsunuz?’ diye sormuş” dedi.
811
Geride yürek yakan hikaye bırakan Esra Nazik’in babası Süleyman Nazik de “Kızım daha çok gençti” diye konuştu.
911
Ankara Adli Tıp Kurumu’nda işlemleri tamamlanan Esra Nazik’in cenazesi ayakta güçlükle duran baba Süleyman Nazik’e teslim edildi.
1011
CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU
Hayatının baharında can veren Esra Nazik’in cenaze programı da belli oldu.
1111
Nazik, yarın öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Konya’nın Meram ilçesinde bulunan Anasultan Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.