Özel Envar Eğitim Kurumlarından 'Bir Adım Spor, Bir Adım Sağlık' programı

Özel Envar Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Bir Adım Spor, Bir Adım Sağlık' sloganlı doğa yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Özel Envar Eğitim Kurumlarından 'Bir Adım Spor, Bir Adım Sağlık' programı

Özel Envar Eğitim Kurumları'nın geleneksel 'Bir Adım Spor, Bir Adım Sağlık' sloganlı doğa yürüyüşü Meram Tavusbaba Çamlığında 4 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. Öğrencilerle birlikte sağlıklı nesiller için bir adım atmak isteyen veliler, şehrin gürültüsünden uzak bir gün geçirmek için Meram Tavusbaba’ya erken saatlerde geldi.

ozel-envar-egitim-kurumlarindan-bir-adim-spor-bir-adim-saglik-programi.jpg

Yürüyüş öncesi Özel Envar İlkokul ve Ortaokul Müdürü Gazi Aldanmaz, ''Amacımız yoğun çalışma ortamlarından, stresten ve şehrin gürültüsünden bir nebze de olsa uzaklaşmak, doğa ile baş başa olmak, spor ve sağlıklı yaşam için farkındalık oluşturmak, sağlıklı yaşama bir adım daha atmaktır'' dedi.

ozel-envar-egitim-kurumlarindan-bir-adim-spor-bir-adim-saglik-programi-2.jpg

Katılımcılara parkur hakkında bilgi verildikten sonra yürüyüş başladı. Yürüyüş boyunca sohbet ederek yürümenin keyfini yaşayan aileler, enerji, su, çay ve simit istasyonlarında mola vererek enerji depoladı.

ozel-envar-egitim-kurumlarindan-bir-adim-spor-bir-adim-saglik-programi-3.jpg

Son derece keyifli bir ortamda gerçekleşen yürüyüş bitiminde Özel İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından katılımcıların nabız ve tansiyon ölçümleri yapıldı. Program çeşitli ikramlarla sona erdi.

ozel-envar-egitim-kurumlarindan-bir-adim-spor-bir-adim-saglik-programi-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.