ÖZEL I Konya’da hırsızlar 200 bin liraya yakın parayı böyle çaldı

Konya’da sahte plaka taktıkları otomobille, içinde 2 kişinin bulunduğu otomobili takip eden hırsızlar, araç park edildiğinde 200 bin liraya yakın parayı alıp kaçtı. O anlar kameraya anbean yansıdı.

ÖZEL I Konya’da hırsızlar 200 bin liraya yakın parayı böyle çaldı

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre, olay, merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan BÜSAN Sanayi Sitesinde yaşandı.

TAKİP ETTİLER

2 kişi, içinde yaklaşık 200 bin TL olan çantanın bulunduğu otomobili, sanayi sitesinde yol kenarına park etti. Aracın kapılarının açık olup olmadığını kontrol edip, yolun karşısındaki bir iş yerine girdikleri sırada, kendilerini takip eden otomobildekiler aracın yanına geldi ve paraları çalıp kaçtı.

konyada-hirsizlar-200-bin-liraya-yakin-parayi-boyle-caldi.jpg

PLAKA SAHTE ÇIKTI

Araca döndüklerinde paraları yerinde bulamayan 2 kişi hemen polisi aradı. İhbarla olay yerine gelen ekipler, hırsızların kullandığı araçta takılı olan plakanın sahte olduğunu belirledi.

konyada-hirsizlar-200-bin-liraya-yakin-parayi-boyle-caldi-001.jpg

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı ve öncesinde yaşananlar, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, içinde iki kişi bulunan otomobilin park edilmesi, onları takip eden araçtakilerin otomobilin yanına gelişi, bir süre bekledikten sonra camdan girip paraları alıp kaçmaları yer alıyor.

 

Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.