Özkaymak’a, sağlık çalışanlarına desteği nedeniyle teşekkür

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki heyet Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özkaymak’ı ziyaret ederek deprem sürecinde Sağlık çalışanlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Özkaymak’a, sağlık çalışanlarına desteği nedeniyle teşekkür

KONYA HABER: Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketi sonrasında yaraların hızla sarılmaya başlandığını bildiren Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Konya olarak bu süreçte önemli adımlar attıklarını kaydetti. Depremin ilk olduğu andan itibaren tüm kamu kurumlarının ve vatandaşların bölgeye seferber olduğunu belirten Koç, “ bölgedeki olumsuzlukların giderilmesi, yaraların sarılması için tüm sağlık çalışanları olarak zaman kaybetmeden bölgeye intikal ettik. Sağlık çalışanlarımız hem arama kurtarma hemde yaralıların tedavisi için canla başla mücadele ettiler. 11 ilimizin çok derin yaralar aldığı bu süreçte vatandaşlarımızda devlete her zaman olduğu gibi desteğini gösterdi. Özellikle şunu belirtmek isterim ki, şehrimize gelen depremzede ailelerin barınma hemde sağlık çalışanlarımızın bölgeye nakli konusunda Özkaymak Ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ne zaman arasak yardımlarını esirgemediler. Geçitimiz yıllarda yine pandemi döneminde sağlık çalışanlarımızı otellerinde misafir ederek bizlere hep destek oldular. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayarak devlet millet beraberliğinin en önemli örneklerinden oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkaymak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özkaymak da “ önemli olan vatanımızın birlik ve beraberliğidir. Ülkemiz özellikle birkaç yıldır zorlu süreçlerden ve imtihanlardan geçmektedir. Devletimiz bu sınavları verirken vatandaşlar yani bizlerde elimizden geleni esirgemememiz gerekmektedir. Depremin olduğu ilk andan itibaren şirketimizde çalışan madenci arkadaşları bölgeye sevk ederek arama kurtarma çalışmalarına destek verdik. Aynı zamanda hem bölgede çalışan personel için hemde depremzede ailelerin yeme ihtiyaçlarını karşılamak için birkaç ayrı noktaya mutfak kurarak sıcak yemek çıkarttık. Konya ve Antalya’daki otelimizi depremzede ailelere açarak konaklamalarını sağladık. Biz rahmetli babamız Rahim Özkaymak’tan sağlığında böyle gördük ve bize devrettiği bu bayrağı ileri taşımak için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç Erol Özkaymak ve kızı Zeynep Özkaymak’a teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.