Altın 5767.383
BIST 10995.77
Dolar 42.522
Euro 49.5865
Sterlin 56.8107

Piknikte feci ölüm! Konyalı genç Mehmet Selbes hayatını kaybetti

Konya’nın Bozkır ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Mehmet Selbes, ailesi ve arkadaşlarıyla gittiği piknik alanında kayalıktan düşerek hayatını kaybetti.

Piknikte feci ölüm! Konyalı genç Mehmet Selbes hayatını kaybetti

Konya’nın Bozkır ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Mehmet Selbes gittiği piknik alanında feci şekilde can verdi.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Bozkır Ulupınar Mahallesi sakini Selbes, hafta sonu piknik yapmak için ailesi ve arkadaşlarıyla Dağkonak köyü Kızıliçi mevkiinde pikniğe gitti.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle kayalıklardan düşen Selbes, ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı ancak genç adamın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Mehmet Selbes’in ani ölümü, büyük üzüntüye neden oldu. Ailesi, arkadaşları ve sevenleri yasa boğuldu.

konyada-piknikte-feci-olum-mehmet-selbes-hayatini-kaybetti.jpg

Selbes’in cenazesi, bugün öğle vakti Bozkır Ulupınar Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.