Pişkinliğin böylesi! Konya’da lüks otomobil çaldı, kameraya selam verdi

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bir kişi, daha önceden keşif yaptığı iş yerinden 3 milyon değerindeki lüks otomobil çaldı. Kameraya selam veren şüpheli, kayıplara karıştı. Çaldığı aracı Antalya’ya götürmek için plan yapan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Pişkinliğin böylesi! Konya’da lüks otomobil çaldı, kameraya selam verdi

Konya Haber: Olay, 4 Temmuz Salı günü Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesinde bulunan bir iş yerinde yaşadı.

Daha önceden keşif yaptığı iş yerine gece saatlerinde gelen bir kişi, dükkanının camını kırarak içeriye girdi.

3 MİLYON DEĞERİNDEKİ OTOMOBİLİ ÇALDI

3 milyon değerinde lüks otomobilin anahtarını bulan şüpheli daha sonra aracı iş yerinden çaldı. Olayı fark eden iş yeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görüntülerde, iş yerine gelen şahıs güvenlik kamerasına el sallayarak iş yerine girdiği görülüyor. 

 

 

ÇALDIĞI ARAÇ İÇERİSİNDE 26 FARKLI ANAHTAR BULUNDU

Çalınan otomobilin bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Amirliği ekipleri Kent Güvenlik Sistemi (KGS) kameralarından yapılan taramalarda aracın merkez Selçuklu ilçesi Eyüp Sultan Caddesi civarında olduğu tespit edildi.

Oto Hırsızlık Amirliği ekipleri belirlenen cadde ve çevresinde yaptığı inceleme sırasında, araç park halinde boş arazi üzerinde olduğu belirlendi. Bulunan araç içerisinde şüpheli Doğukan K., gözaltına alındı.

Şüphelinin üzerinde ve araçta yapılan aramada bir poşet içerisinde 26 adet fark çeşit anahtarı ve bir adet kapı kumandası bulundu.

Şüpheli Doğukan K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelinin burada verdiği ilk ifadesinde, olay öncesi birçok alanda keşif yaptığı daha sonra belirlediği iş yerinden lüks otomobili çaldığını daha sonra aracı da Antalya'ya satmak için götüreceğini ancak olaydan kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandığını söylediği öğrenildi.

Araç incelemelerin ardından sahibine teslim edilirken, şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

piskinligin-boylesi-konyada-luks-otomobil-caldi-kameraya-selam-verdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.