Rotalarında yoktu, yollar onları Konya’nın jeolojik mirasına getirdi
|
Son Güncelleme: 12.06.2025 14:26
1980’lerden kalma karavanları ve motosikletleriyle yola çıkan dört İtalyan gezgin, Türkiye rotasında unutulmaz anılar biriktiriyor. Kapadokya’ya giderken Konya'nın Meke Gölü’nü tesadüfen keşfeden ekip, Türk misafirperverliğinden hayranlıkla söz ediyor.
1 Haziran'da başladıkları maceralarını 2 yıl önce hayal ettiklerini belirten ekip, Türkiye'de unutulmaz hatıralar biriktiriyor. Stefano, Luca, Paolo ve Sara'dan oluşan grup, 1980'lerden kalma karavanları ve motosikletleriyle dünyayı geziyor.
Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Bulgaristan'ın ardından Türkiye'ye gelen ekip, Konya'nın Karapınar ilçesindeki Meke Gölü'nü tesadüfen keşfettiklerini ve etkilendiklerini söyledi. Kapadokya'ya da gideceklerini belirten ekip, Türkiye'deki sıcak karşılamalardan etkilendiklerini vurguladı.
İtalyan gezginler, 20 Haziran'a kadar Türkiye'de kalacaklarını, ardından Gürcistan'a geçeceklerini belirtti.
Kaynak:İHA
Konya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.