Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Sanal kumarda kaybedince hırsız oldu, Konya polisi kelepçeyi taktı

Konya’da son günlerde artan otomobilden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma yapan Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Tutuklanan zanlıyla ilgili sanal kumar detayı dikkat çekti.

Sanal kumarda kaybedince hırsız oldu, Konya polisi kelepçeyi taktı

Konya’nın Selçuklu ilçesi Kılıçarslan Mahallesi’nde, park halindeki 4 farklı araçtan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri bölgede inceleme başlattı. Şüphelinin, araç camlarını kırarak içeride bulunan yaklaşık 8 bin TL değerinde döviz ve Türk Lirası, 0.5 gram altın, AirPods kulaklık, banka kartları, imza sirküsü ve kaşe çaldığı belirlendi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayların yaşandığı bölgede güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi. Görüntülerden kimliği belirlenen S.B. (33), ekiplerin düzenlediği operasyonla yakalandı. Daha önce 6 farklı suç kaydı bulunan şüphelinin, sanal kumarda 600 bin TL kaybettikten sonra hırsızlık yaptığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan S.B, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.