Şehidimiz Sinan Aktay’ın adı, okuldaki hatıra ormanında da yaşayacak

Konya’nın Yunak ilçesine bağlı Kuzören Mahallesi'ndeki ortaokulda, öğrenciler tarafından Şehit Sinan Aktay adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Şehidimiz Sinan Aktay’ın adı, okuldaki hatıra ormanında da yaşayacak

Kuzören Şehit Sinan Aktay Ortaokulu öğrencileri okulun bahçesini ağaçlandırarak, okullarına da ismi verilen Şehit Sinan Aktay için hatıra ormanı kurdu.

Kuzören Şehit Sinan Aktay Ortaokulu öğrencileri oluşturdukları ormana, 13 Eylül 2020 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında "Yıldırım-2 Cilo Operasyonu’nda mağarada kıstırılan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Aktay'ın ismini verdi.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, yaptığı açıklamada, şehidimiz adına dikilen her bir ağaç için, her bir öğrenciyi kutladı, ağaç dikimine öncülük eden okulun idareci ve öğretmenlerine de teşekkür etti.

sehidimiz-sinan-aktayin-adi-okuldaki-hatira-ormaninda-da-yasayacak.webp

İşcan, "Şehidimizin ismini yaşatmak adına yapılan bu faaliyet için tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bir vefa örneği sergilediler ve okullarına verilen isimle birlikte şehidimizin isminin olduğu bir hatıra ormanı oluşturdular." dedi.

sehidimiz-sinan-aktayin-adi-okuldaki-hatira-ormaninda-da-yasayacak.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.