Şehit ailelerinden Özkaymak ailesine taziye

Konya Şehit Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Özkaymak ailesine şehit yakınlarına yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederken Rahim Özkaymak’ın vefatının birinci yılı nedeniyle de evlatları, ailesi ve tüm sevenlerine taziyede bulundu.

Şehit ailelerinden Özkaymak ailesine taziye

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Recep Pekdemir yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  

“Özkaymak ailesinin unutulmaz isimlerinden olan Rahim Özkaymak ağabeyi bir yıl önce kaybetmiştik. Kendisi uzun yıllar yaptığı maddi ve manevi yardımlar ile şehit ailelerinin hem acılarını paylaşmış hem her zaman yanlarında yer alarak gönüllerini almıştı. Şehit aileleri olarak Rahim amcamızı unutmak mümkün değil.

Gönül isterdi ki Rahim amcanın vefatının ilk yıl dönümünde ailesinin yanında yer alalım ancak hepimizi evlere hapseden pandemi nedeniyle hem yaşımız gereği hem kısıtlama gereği bu isteğimizi yerine getiremedik. Her ne kadar gözden ırak olsak ta her zaman gönüllerimizde yer alan Özkaymak ailesini sanal da olsa hatırlamak ve bu acı günlerinde yanlarında olduğumuz bilmelerini arzu ettik.

Rahim amcamızın vefatının ardından bayrağı teslim alan evlatları ve tüm ailesi de bizlere olan desteklerini ara vermeden devam ettirdiler. Her bir yüreği evlat acısı ile dolu alan şehit anne ve babalarımıza evlat oldular ve acılarını paylaştılar.

Bizler şehit yakınları olarak yüreğimizin bir tarafı sürekli kanayan bireyleriz. Ancak yaşadığımız evlat acısı ve evlat özlemi bizlere bu şekilde gösterilen ilgi ve yakınlık ile bir nebze de olsa azalıyor.

Derneğimizin kurulduğu günden bu yana her türlü ihtiyaçları karşısında yanımızda yer alan Özkaymak ailesinin tüm fertlerine bir kez daha tüm şehit yakınlarımız adına şükranlarımızı iletiyorum.

Bu vesile ile bir yıl önce aramızdan ayrılan merhum Rahim Özkaymak amcamıza Cenabı haktan bir kez daha rahmet kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.”

rahim-ozkaymak.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.