Selçuk Üniversitesi öğrencileri Ramazanda da yalnız bırakmıyor

Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından akademik ve idari personel ile hayırseverlerin katkılarıyla 1000 öğrenciye iftariyelik kumanya paketi dağıtıldı.

Selçuk Üniversitesi öğrencileri Ramazanda da yalnız bırakmıyor

Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Yılmaz Koç öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen İftariyelik Kumanya Dağıtım Etkinliği, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğin bir gelenek haline gelmesini arzuladıklarını söyleyen Prof. Dr. Koç; örf, adet ve İslam geleneğini devam ettirmek adına bu tür etkinliklerin sürmesi gerektiğini belirtti.

selcuk-universitesi-ogrencileri-ramazanda-da-yalniz-birakmiyor.webp

Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Eda Bayrakcı ise “Etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerden son derece büyük bir ilgi gördük. Bu tür etkinlikleri arttırmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

selcuk-universitesi-ogrencileri-ramazanda-da-yalniz-birakmiyor-001.webp

selcuk-universitesi-ogrencileri-ramazanda-da-yalniz-birakmiyor-002.webp

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.