Selçuklu Belediyesi bu Ramazan'da da binlerce hediye verecek I TIKLA, BAŞVUR

Konya Selçuklu Belediyesi 2023 Ramazan ayına yönelik Kur’an Öğrenme ve Okuma Yarışması başlattı. Yarışmada dereceye girenleri; bisiklet, tablet ve akıllı saat gibi binlerce hediye bekliyor. İşte yarışmaya dair tüm ayrıntılar ve başvuru linki.

Selçuklu Belediyesi bu Ramazan'da da binlerce hediye verecek I TIKLA, BAŞVUR

Konya Selçuklu Belediyesi rahmet ve bereket ayı Mübarek Ramazan'da özellikle çocukların ve gençlerin Kur'an-ı Kerim’i öğrenmelerine ve okumalarına vesile olmak amacıyla süper hediyelerin olduğu Kur’an Öğrenme ve Okuma Yarışması düzenledi.

BAŞKAN PEKYATIRMACI'DAN AÇIKLAMA

Yarışmayla ilgili açıklama yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı "Yüce dinimiz okumaya büyük önem verir. “İkra!” (Oku!) diye başlayan vahiy, okumanın önemini bizlere vurgular. Resûlullah Efendimiz, “Sizin en hayırlılarınız, Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretenlerinizdir.” buyurmuşlardır. Biz de bu şuurla her yıl geleneksel olarak ramazan ayında düzenlediğimiz “Kur’an Öğreniyorum” projemizle sizlerle yeniden beraberiz.

Rahmet, bereket ve Kur’an ayı olan Ramazan-ı Şerif’te çocuklarımızın, Kur’an-ı Kerimi öğrenmelerini ve okumalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda “Kur’an Öğreniyorum” projemizle gençlerimiz ve tüm yaştan vatandaşlarımız temelden Kur’an-ı Kerim'i öğrenebilecekler. Bu projemizle 11 ayın Sultanı olan Ramazan-ı Şerif daha verimli geçecek, özellikle çocuklarımızın Kur’an-ı Kerim'i öğrenmeleri ile daha anlamlı bir hale gelmiş olacaktır.

Müslümanlara rahmet ve mağfiret vesilesi olan Ramazan-ı Şerif’e kavuşmamızın saadetini yaşarken bu mübarek Kur’an ayının hayır ve şifa getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

KUR’AN ÖĞRENME VE OKUMA YARIŞMASI 2023 ÖDÜLLERİ

Kur’an Öğrenme ve Okuma Yarışmasına katılacakları birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

Ödüller şu şekilde:

Birincilere: Tablet 

İkincilere: Bisiklet 

Üçüncülere: Akıllı Saat 

Diğer taraftan tüm kategoriler içerisinde yarışmaya katılım sağlayan, video gönderen ve sıralamaya giren toplam 1.000 kişiye sürpriz hediyeler verilecek.

selcuklu-belediyesi-2023-ramazanda-da-binlerce-hediye-verecek-i-tikla-basvur.jpeg

SELÇUKLU ÖDÜLLÜ RAMAZAN YARIŞMASI İÇİN BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ

Selçuklu Belediyesi Kur’an Öğrenme ve Okuma Yarışması başvuruları 18 Mart 2023 Cumartesi günü itibariyle başladı. Başvurular online olarak yapılabilecek. Yarışmacılar 15 Nisan 2023 tarihinde 11:00 - 23:00 saatleri arasında ekran karşısında sınava başlayacak.

Sınava online olarak selcukluogreniyor.com adresinden giriş yapılacak. 17 Nisan 2023 tarihinde sınav sonuçları açıklanacak. Selçuklu Belediyesi yarışmaya katılım için herhangi bir ücret talep etmeyecek.

SELÇUKLU BELEDİYESİ KUR’AN ÖĞRENME VE OKUMA YARIŞMASI 2023 BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum