Selçuklu Belediyesi öğrencilere 4 bin TL verecek

Konya Selçuklu Belediyesi, üniversite öğrencilerine 4 bin TL’lik eğitim desteği verecek. Duyuruyu Başkan Ahmet Pekyatırmacı yaptı, başvurular da başladı. İşte başvuru linki ve diğer detaylar.

Selçuklu Belediyesi öğrencilere 4 bin TL verecek

Eğitime yaptığı yatırımlara adından söz ettiren Selçuklu Belediyesi, öğrencilere de nakdi destek veriyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 4 BİN TL DESTEK

Selçuklu Belediyesi, üniversite öğrencilerine 4 bin TL’lik eğitim desteği verecek. Duyuruyu Başkan Ahmet Pekyatırmacı yaptı. Pekyatırmacı, “Selçuklu’da ikamet eden ve örgün öğretime devam eden Selçuk ve Konya Teknik Üniversitesi önlisans ve lisans öğrencilerimize vereceğimiz 4.000 TL’lik eğitim desteği için başvurular başladı. Selçuklu Gençlik Mobil Uygulamamızdan eğitim desteğine başvuru yapabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

selcuklu-belediyesi-ogrencilere-4-bin-tl-verecek.jpeg

Selçuklu Belediyesi üniversiteyi ilk defa kazanan ve Selçuklu’da ikamet eden lisans ve önlisans öğrencilerine 2500 lira, Selçuklu’da ikamet eden lise öğrencilerine ise üniversiteye giriş sınavına hazırlıkta katkı için 1500 lira olarak eğitim desteği veriyor.

Selçuklu Belediyesi üniversite öğrencilerine 4 bin TL destek başvurusu yapılabilecek uygulamaları indirmek için linkler şu şekilde:

iOS için TIKLAYIN

Android için TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.