Selçuklu Belediyesi TOGG aldı

Konya’nın en kalabalık ilçesi Selçuklu, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile buluştu. Siyah renkli TOGG, Selçuklu Belediyesi envanterine eklendi. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, TOGG ile Selçuklu’nun gözde mekanlarını turladı.

Selçuklu Belediyesi TOGG aldı

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, yine Konya sokaklarındaydı, bu kez direksiyonda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı vardı.

Konya’nın en kalabalık ilçesi Selçuklu, siyah inci TOGG ile buluştu. Siyah renkli TOGG, Selçuklu Belediyesi envanterine eklendi.

selcuklu-belediyesi-togg-aldi.png

BAŞKAN PEKYATIRMACI DİREKSİYONA GEÇTİ

Başkan Pekyatırmacı, TOGG’un direksiyonuna başına geçti ve Selçuklu’nun gözde mekanlarını turladı. Pekyatırmacı, yolda vatandaşları da selamladı ve o anları, “Türkiye’nin Otomobili TOGG Selçuklumuza hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle paylaştı.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: KONYA'DA ÜRETEBİLİRİZ

Başkan Pekyatırmacı, “Hakikaten muhteşem bir cihaz direksiyona geçildiği andan itibaren müthiş bir güven veriyor ve oturduğunuz yerde her şeye hakimsiniz tüm fonksiyonları ön ekranda görebiliyorsunuz sessiz bir şekilde ilerliyorsunuz ve sürüşüyle de ayrı bir güveniyor. Tasarım olarak da oldukça güzel ve tasarımıyla ilgili  ödül alacağına da inanıyorum. Bundan sonra ülke olarak başlattığımız yerli üretim serüveninde Türkiye Yüzyılın’da daha iyi araçlar üreteceğiz. TOGG bizim için bir öncü bu üretimi Konya’da yapabilecek her türlü imkana sahibiz ve Konyamızın da bir otomobil üretim üssü olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Konyamızdaki iş adamlarımıza ve sanayicilerimize ben bu konuda sonuna kadar güveniyorum." dedi. 

selcuklu-belediyesi-togg-aldi-001.jpg

selcuklu-belediyesi-togg-aldi.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.