Selçuklu Belediyesi üniversite burs başvurusu 2023

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, dün merak uyandıran bir paylaşım yapmıştı. Detaylar belli oldu. Selçuklu’daki üniversite öğrencilerine 4 bin TL eğitim desteği verilecek. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte son bilgiler.

Selçuklu Belediyesi üniversite burs başvurusu 2023

2023 YKS tercih sonuçları açıklandı, Konya’ya gelecek üniversite öğrencileri belli oldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı dün merak uyandıran bir paylaşım yaptı, GençOlmakSelçukludaGüzel TT’si ile “Sürprizler için beklemede kalın.” demişti.

SELÇUKLU BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 4 BİN TL VERECEK

Başkan Pekyatırmacı ayrıntıları bugün duyurdu. Pekyatırmacı, “Sevgili gençler, dün akşam sizlere sürprizlerimizin olacağını söylemiştim.

Örgün öğretime devam eden ve Selçuklu’da ikamet eden Selçuk ve KTÜN öğrencilerimize 4.000 TL eğitim desteği sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, paylaştığı görselde başvurulara dair detayların kısa sürede duyurulacağını bildirdi.

selcuklu-belediyesi-universite-burs-basvurusu-2023.jpeg

İLK KEZ KAYIT YAPTIRANLARA 2 BİN 500 TL

Ahmet Pekyatırmacı, ikinci paylaşımında da "Selçuklu’da ikamet eden, Konya ve Konya dışındaki üniversitelere ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimize 2.500 TL eğitim desteği sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

selcuklu-belediyesi-universite-burs-basvurusu-2023.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum